وعده پوتین برای پاسخ متناسب روسیه به جاسوسی غرب-راهبرد معاصر
عراقچی: نتیجه نسخه دوم فشار حداکثری، نسخه دوم شکست حداکثری است افزایش شمار شهدای لبنان به ۳۲۸۷ شهید درخواست ۱۷ سال زندان برای افشاگر پنتاگون درخواست عربستان از کشور‌های جهان برای پیوستن به ائتلاف بین‌المللی اجرای راهکار دودولتی انفجار یک پهپاد در منطقه حساس نظامی در جنوب «حیفا» عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات نتایج اجلاس فوق العاده سران کشور‌های اسلامی ـ عربی از زبان معاون وزیر خارجه بن فرحان: شورای امنیت قادر به تعامل با نزاع منطقه نیست عارف با بن سلمان دیدار کرد + عکس جزئیات گفت‌وگوی نتانیاهو و ترامپ درباره ایران رایزنی الاعرجی با سردار سلامی درباره توافقنامه امنیتی ایران و عراق بیانیه پایانی نشست ریاض: قدس خط قرمز امت عربی و اسلامی است سفیر ایران در روسیه: سخنگوی پوتین نیستم، اما سیاست مسکو دلارزدایی است ادعای اسکای نیوز عربی: الاعرجی در سفر به تهران حامل پیامی از جانب آمریکا درباره پاسخ ایران به حمله اسرائیل است

وعده پوتین برای پاسخ متناسب روسیه به جاسوسی غرب

رئیس‌جمهور روسیه با اشاره به فعالیت سازمان‌های جاسوسی غربی علیه روسیه از سرویس امنیت فدرال کشورش خواست تا قابلیت‌های ضدجاسوسی را تقویت کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۰ - ۱۰ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 01
کد خبر: ۱۷۵۰۹۳

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه روز گذشته (سه‌شنبه) به سرویس امنیت فدرال این کشور دستور داد تا به منظور پاسخ‌دهی مناسب به سرویس‌های اطلاعاتی غربی، قابلیت‌های ضدجاسوسی را تقویت کنند.

 

بنا بر گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، رئیس‌جمهور روسیه در جریان سخنرانی در نشست هیأت مدیران سرویس امنیت فدرال در مسکو تصریح کرد که سرویس‌های اطلاعاتی و جاسوسی غرب، «تمام نیروها را به سمت روسیه روانه کرده‌اند» و از سرویس اطلاعاتی روسیه درخواست کرد تا پاسخ متناسبی به آن‌ها بدهد.

 

پوتین ادامه داد که سال 2022 برای سرویس امنیت فدرال «ویژه» بود زیرا کارکنان آن در «عملیات نظامی ویژه» مسکو شرکت کرده و «تجربه رزمی ارزشمندی» به دست آوردند.

 

وی در این خصوص توضیح داد: «سرویس امنیت فدرال و سایر سرویس های اطلاعاتی ما در طول سال گذشته تجربه مشابهی (مانند سایر واحدهای اجرای قانون و نظامی) جمع آوری کرده‌اند و همچنین موظف هستیم از آن (تجارب) برای تقویت امنیت ملی کشورمان، حمایت از دولت، جامعه و حقوق و آزادی‌های شهروندان خود استفاده کامل کنیم».

 

پوتین تأکید کرد که وظیفه اصلی سرویس امنیت فدرال روسیه، ارائه اطلاعات به ارتش روسیه، کمک به مردم در منطقه جنگی، تحت کنترل گرفتن خط مرزی روسیه و اوکراین، سازماندهی گذرگاه بدون مانع برای پناهجویان و جلوگیری از نفوذ خرابکاران است.

 

رئیس‌جمهور روسیه سپس با تأکید بر لزوم مقابله با عملیات‌های جاسوسی کشورهای غربی ادامه داد که تقویت خطو ضدجاسوسی به طور کلی ضروری است زیرا «سرویس‌های اطلاعاتی غرب طبق عادت همواره در روسیه به طور فعال در تلاش بوده‌اند و هم‌اکنون آن‌ها نیروهای اضافی و همچنین فناوری و دیگر منابع را به سمت ما معطوف کرده‌اند و ما باید پاسخ متناسبی به آن‌ها بدهیم».

 

پوتین با اشاره به این موارد تأکید کرد که اطلاعات مربوط به صنعت دفاعی باید به خوبی تحت حفاظت باشد.

 

رئیس‌جمهور روسیه سپس از سازمان امنیتی روسیه خواست تا توجه زیادی به حفاظت از فضای دیجیتال، زیرساخت‌های انرژی و مقابله با تهدیدات تروریستی داشته باشد تا از جذب افراط‌گرایان برای استفاده علیه روسیه جلوگیری کند.

 

پوتین همچنین تصریح کرد که شناسایی و متوقف کردن فعالیت‌های غیرقانونی افرادی که «تلاش می‌کنند تا از جدایی‌طلبی، ناسیونالیسم، نئونازیسم و بیگانه‌هراسی بعنوان سلاح برای تفرقه و تضعیف جامعه استفاده کنند،» ضروری است.

 

وی هشدار داد: «این موضوع همیشه در مورد کشور ما نیز صدق می‌کرده است و البته اکنون فعال‌ترین تلاش‌ها، تلاش برای فعال کردن این همه زباله در سرزمین ما است».

 

پوتین در پایان از سرویس امنیت فدرال روسیه درخواست کرد تا پاسخ مناسبی به تمامی این چالش‌ها دهد و به همراه سازمان‌های اجرای قانون و در همکاری با کمیته ملی مبارزه با تروریسم روسیه، «قاطعانه و تهاجمی» عمل کنند و از «و از کل ظرفیت‌های ابزارهای عملیاتی، تحلیلی و غیره» استفاده کنند.

 

وسیه از ۲۴ فوریه ۲۰۲۲ (پنجم اسفند ماه ۱۴۰۰) بعد از به رسمیت شناختن استقلال دو جمهوری لوهانسک و دونستک از اوکراین، به این منطقه نیرو اعزام کرد و از آغاز «عملیات ویژه نظامی در اوکراین» خبر داد.

 

روسیه هدف خود را از این اقدام، نازی زدایی اوکراین، خلع سلاح این کشور، رفع نگرانی‌های امنیتی خود و اجابت درخواست کمک لوهانسک و دونستک اعلام کرده و گفته است که قصد تصرف اراضی اوکراین را ندارد.

 

دولت اوکراین اما استقلال دونستک و لوهانسک را به رسمیت نشناخته و حضور نظامی روسیه را «تجاوز و حمله به تمامیت ارضی» خود خوانده است.

 

به دنبال آغاز درگیری روسیه با اوکراین، کشورهای غربی ضمن محکوم کردن مسکو و تشدید فشارهای اقتصادی، حمایت‌های همه جانبه سیاسی، مالی، تسلیحاتی از کی‌یف را در دستور کار قرار داده‌اند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده